Hrvatska na neslavnoj listi "Telegrapha": Horor ljetovanje turista na Braču

Radiosarajevo.ba
Hrvatska na neslavnoj listi "Telegrapha": Horor ljetovanje turista na Braču
Britanski Telegraph objavio je ispovijesti britanskih turista koji su opisali svoja najgora ljetovanja, a na neslavnoj listi završila je i Hrvatska, odnosno vlasnik jednog apartmana na Braču.

Agonija je počela već prvog jutra kad je Petera Hardyja probudilo nešto što je opisao kao "miris pečenog luka i pržene koze".

Njegova 11-godišnja kći rekla je ocu kako misli da neko živi ispod njih. Ispostavilo se da u garaži ispod vile koju su unajmili za svoje ljetovanje živi vlasnik s pet članova svoje obitelji.

"Kad nije kuhao hranu sumnjivog mirisa, vlasnik je po cijele dane sjedio u prljavoj odjeći ispred vile i sumnjičavo gledao što radimo", kazao je Peter.

Vila koju su unajmili zapravo je bila stambeni prostor vlasnika koji se nije potrudio to prikriti pa su posvuda bile njegove stvari.

"U ormarima je bila njihova odjeća, a naša mala djeca su u jednoj od ladica pronašli brdo pornografskih časopisa i filmova. Kad god bismo napustili vilu, vlasnik bi ušao u nju i ponašao se kao da je kod kuće. U jednom trenu je zaključio da usred kolovoške žege previše koristimo klima uređaj pa nam je oduzeo daljinski i više ga nije htio vratiti", kaže Hardy.

"Na kraju naše dvotjedne avanture, povratak kući nikad nije bio ljepši", zaključuje Britanac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije