Horor u Beogradu: Manijak u tramvaju napao djevojčicu, niko od putnika ne reaguje

Radiosarajevo.ba
Horor u Beogradu: Manijak u tramvaju napao djevojčicu, niko od putnika ne reaguje
Foto: Facebook / Ovo je lice čovjeka koji je napao djevojčicu

Snimak iz jednog beogradskog tramvaja, koji je jučer objavljen u Facebook grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", šokirao je sve koji su ga vidjeli i zapalio društvene mreže.

Na njemu se vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli. Kako uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve agresivniji. Priljubio se uz djevojčicu i dodirivao je po grudima i tijelu dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo...

Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sjedi nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu djevojčici, pa čak ni da obavijeste vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo.

Kako je napisano ispod snimka koji je uznemirio ljude na društvenim mrežama, djevojčica je stara svega 12 godina.

Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća u Beogradu za Blic.rs kažu da im nije prijavljen ovaj incident: "Vozač je u kabini, on to ne može da vidi. Da ga je neko od putnika obavestio, on bi reagovao, odnosno zaustavio bi tramvaj. Roditelji bi trebalo da prijave slučaj policiji", kažu iz GSP-a pitajući se zašto niko od putnika nije ništa rekao.

Kako kažu iz najvećeg gradskog prevoznika, oni nisu videli snimak koji kruži društvenim mrežama, ali su čuli za njega, "Ovo je ludilo, ne mogu da verujem da se tako nešto dešava. Najšokantnije je što putnici gledaju i ništa ne preduzimaju", dodali su iz GSP-a.

Kako jutros javljaju beogradski mediji, muškarac koji je napao djevojčicu je uhapšen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije