HE Dubrovnik: Pronađeno beživotno tijelo radnika, za dvojicom se još traga

Anadolija
HE Dubrovnik: Pronađeno beživotno tijelo radnika, za dvojicom se još traga
Foto: Slobodna Dalmacija / HE Dubrovnik
Nakon što je jutros oko 9.30 sati izbio požar u Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat, u odvodnom kanalu hidroelektrane je pronađeno beživotno tijelo jednog od trojice nestalih radnika.

Za dvojicom radnika još uvijek se traga, a iako identitet tijela još uvijek nije potvrđen, policija opravdano sumnja kako je pronađeno tijelo jednog od trojice nestalih radnika koji su se nalazili u tunelu dugačkom 500 metara ispod zemlje, gdje je jutros nastala eksplozija koja je uzrokovala požar.

Posebno osposobljeni vatrogasci koji su od jutros na terenu oko 14 sati pronašli su tijelo unesrećenog muškarca u odvodnom kanalu koji spaja Hidroelektranu Dubrovnik s morem.

Prema neslužbenim informacijama s terena, u ovoj hidroelektrani se začula još jedna eksplozija, također nepoznatog uzroka.

Trojica radnika ranije su prevezena u dubrovačku Opću bolnicu zbog lakših ozljeda nastalih zbog udisanja dima, a stanje im je stabilno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije