Grabar Kitarović: Nafljaskam tekućeg pudera i šminke i to izdrži cijeli dan

Radiosarajevo.ba
Grabar Kitarović: Nafljaskam tekućeg pudera i šminke i to izdrži cijeli dan
Nakon što je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović preselila svoj ured u Karlovac, između mnogobrojnih posjeta, mnogima je zapeo za oko onaj lokalnoj radiostanici, gdje ju je ugostila pjevačica i voditeljica Sanja Doležal.

U opuštenom razgovoru Kolinda Grabar Kitarović se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina, na koje je intolerantna, da je ljubiteljica slanog, a ne slatkog, najdraža pjesma Novih fosila joj je Košulja plava, a na pitanje voli li više "zabavnjake" ili "narodnjake", rekla da je to "ovisi o prigodi".

Kad je riječ o privatnom životu i opuštanju, najdraže joj je s djecom ispeći kokice i tako provoditi vrijeme jer je njezin suprug i otac djece Jakov Kitarović puno stroži od nje.

Iako je predsjednica Hrvatske te odlučuje o mnogim važnim stvarima, svakoga jutra Kolinda Grabar Kitarović je tek "tipična žena" koja stoji pred ormarom i gleda u njega jer "nema što obući".

"Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam što obući", priznala je Sanji Doležal te dodala kako je "primijetila da je i ona ukrala dvije haljine iz njezinog ormara'" aludirajući na iste haljine u kojima su se dvije dame pojavile u javnosti.

Za kraj je otkrila kako je tajna njezinog dobrog tena u kremi sa zaštitnim faktorom: "Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije