Gori poznata zagrebačka pivnica, vatra guta krov zgrade

Radiosarajevo.ba
Gori poznata zagrebačka pivnica, vatra guta krov zgrade
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL / Požar u Zagrebu

U Zagrebu je jutros na Trešnjevici izbio veliki požar, u čijem gašenju učestvuje 20 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila. 

Dojavu o požaru vatrogasci su dobili u 10.25 sati, na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb.

Požar je ostao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Nakon policijskog uviđaja bit će poznat uzrok požara. 

Brojne ekipe novinara, kao i brojni građani, okupili su se na mjestu događaja. 

"Danas u 10.25 Javna vatrogasna postrojba dobila je dojavu o požaru krovišta na adresi Božidara Adžije 16. Na teren je izašlo 26 vatrogasaca i osam vozila iz Vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. Požar se zadržao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Za vrijeme požara u zgradi su se nalazile četiri osobe koje su na vrijeme napustile zgradu. U prizemlju zgrade nalazi se restoran koji je trenutačno zatvoren. Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama", javljaju iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije