Fotografija dječaka s poteškoćama rasplakala je cijelu regiju

Radiosarajevo.ba
Fotografija dječaka s poteškoćama rasplakala je cijelu regiju
Foto: Facebook / Hrvoje Kozmus

Hrvoje Kozmus, otac dječaka s poteškoćama u razvoju koji je krenuo u prvi razred Osnovne škole "Bogoslav Šulek" u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj, na Facebooku se oglasio o prvom danu škole. Snimio je sina kako sjedi i plače pred školom. Naime, budući da mu je sin dijete s poteškoćama, treba imati pomoćnika u nastavi, kojeg, kako navodi otac, dječak nije dobio jer je još na obuci. Uz sve to, otac dječaka rekao je da je i ranije bio u školi, no tad mu nisu ništa htjeli reći, te je također naveo kako je saznao da će jedan pomoćnik u nastavi raditi s troje djece.

"Škola za budućnost. Moj sin s posebnim potrebama (spektar autizma) sjedi ispred škole i čeka pomoćnika u nastavi. Pomoćnika nema. Nitko nam ništa nije htio reći prije, iako smo bili u školi. Da bi danas saznali da nema pomoćnika jer je na obuci. E i da, jedan pomoćnik na troje djece. Stvarno 'krasno'. Hvala vam na 'prekrasnom' prvom danu škole", napisao je dječakov otac, prenosi Index.

Ostatak teksta možete pročitati na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije