Eksplodirao Peugeot u pokretu: Vozač teško, suvozač lakše povrijeđen

Radiosarajevo.ba
Eksplodirao Peugeot u pokretu: Vozač teško, suvozač lakše povrijeđen
Cetinjanin Nikola Kaluđerović teško je povrijeđen, dok je njegov sugrađanin Stevo Vujović zadobio lakše povrede kada je u automobilu u pokretu u centru tog grada došlo do eksplozije.

Kako nezvanično saznaje portal CdM, sumnja se da su oni prevozili eksploziv. Kaluđerović je zbog povreda hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore i, kako je za CdM kazao direktor Urgentnog centra Nermin Abdić, on je životno ugrožen.

"Zbog teških povreda zadobijenih uslijed eksplozije u Urgentni centar je primljen pacijent (1993). Dominiraju povrede natkoljenice, hitno je poveden u operacionu salu", navodi dr Abdić.

Vujović je, prema nezvaničnim informacijama, lakše povrijeđen. Eksplozija se dogodila na Bulevaru crnogorskih junaka, kod Cetkoma, oko 18.30 časova.

Iz Uprave policije su saopštili da je automobilom marke Peugeot upravljao Kaluđerović, a Vujović je bio na mjestu suvozača.

"O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Na licu mjesta će biti izvršen uviđaj, uz prisustvo vještaka za požare, eksplozije i havarije. Biće preduzete mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li je eksploziv podmetnut ili su lica koja su bila u vozilu prevozila eksploziv", ističu u Upravi policije Crne Gore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije