"Dragan je Hrvat, a ja sam Srbin": Hvala tebi, Aco

Radiosarajevo.ba
"Dragan je Hrvat, a ja sam Srbin": Hvala tebi, Aco
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Palati Srbija u Beogradu ugostio članove Predsjedništva Bosne i Hercegovine, koji borave u zvaničnoj posjeti Srbiji.

Sinoć je Vučić za članove Predsjedništva Bosne i Hercegovine priredio radnu večeru tokom koje su razgovarali o bilateralnim odnosima, ekonomskoj saradnji i infrastrukturnim projektima.

Nakon sastanka u Palati Srbije održana je službena konferencija za medije na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili Vučić i Dragan Čović.

Vučić je održao nešto duži govor, a potom se zbog toga izvinio Čoviću s riječima: "Oprosti Dragane na nešto dužem izlaganju".

Čović se u jednom trenutku svog obraćanja medijima zahvalio Vučiću s riječima: "Hvala tebi Aco".

Sudeći po onome što smo vidjeli na konferenciji za medije u Beogradu vodeći ljudi dvije države su u jako dobrim privatnim odnosima, a Vučić je tokom konferencije istaknuo da nemaju baš uvijek iste stavove, jer "Dragan je Hrvat, a ja sam Srbin"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije