Dječak prije tri dana proglašen nestalim, pa jutros pao s krova škole

Radiosarajevo.ba
Dječak prije tri dana proglašen nestalim, pa jutros pao s krova škole
Nevjerovatna scena dogodila se jučer u jednoj od škola na području Koprivnice u Hrvatskoj, kada je sa krova sportske sale ove škole pao dječak koji je prije tri dana proglašen nestalim.

Tačnije, 14-godišnji dječak otkriven je jutros oko 7.30 sati, nakon što je pao s jednog krova na drugi, te su ga otkrili zaposlenici škole koji su čuli zapomaganje dječaka, prenosi Index.

Ono što je još intrigantnije jeste da je taj dječak nestao prije tri dana iz grada Ivanice, te uopće nije poznato kako je dospio na krov školske dvorane u Koprivnici.

Pozvana je hitna pomoć jer ju dječak tražio, a nije mogao ni ustati s krova, zbog čega su morali intervenirati i vatrogasci. Hitno je prevezen u koprivničku Opću bolnicu, a težine povreda zasad nisu poznate.

Zaposlenik Osnovne škole Gola rekao je kako je dječak imao porodičnih problema.

"Još dok je ovdje pohađao školu zbog porodičnih problema njime se bavila socijalna služba. Poslije je, koliko znamo, bio u Ivancu. No, što je radio na krovu golske dvorane, nije mi jasno", rekao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije