Hrvatska / Detalji smrti na brodu: Otrovana porodica na Hvaru jela školjke

13. 08. 2019. u 15:04:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Danas je na brodu kod Hvara preminuo strani državljanin.

Kako je saopćila splitsko-dalmatinska policija, na brodu je pronađen mrtav muškarac.

Trovanje hranom na brodu kod Hvara: Turista umro, djeca završila u bolnici

Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene u splitsku bolnicu, među kojima i dvoje djece. Kako doznajemo od policije, sumnja se na trovanje hranom.

Djeca hitno prevezena helikopterom u splitsku bolnicu

Dalmacija Danas javlja da se radi o Italijanima. Muškarac je preminuo prije dolaska hitne, dok je dvoje djece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na Odjel pedijatrije splitske bolnice. Helikopter se kasnije vratio po još dvije osobe koje su se osjećale loše te ih prebacio na Odjel zarazne bolesti splitske bolnice.

"Danas oko 10:10 sati zaprimljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Izviješteno ŽDO, zamjenik izlazi na mjesto događaja i obavit će se očevid", saopćila je policija.

Sinoć su večerali školjke

Kako Index doznaje od izvora, preminuli muškarac i četiri osobe koje su u teškom stanju prevezene u bolnicu nisu jučer jeli na brodu. Jučer navečer večerali su u jednom poznatom restoranu na Hvaru. Jeli su školjke.

Također se doznaje da se radi o članovima iste porodice.

Dvoje odraslih koji su jutros prevezeni u bolnicu se dobro oporavljaju i izvan su životne opasnosti. Dvoje djece u dobi od 8 i 14 godina bori se za život u KBC-u Split, doznaje Index od ljekara.

NEMA KOMENTARA