Deset minuta prije zatvaranja banke uletio naoružani pljačkaš...

Radiosarajevo.ba
Deset minuta prije zatvaranja banke uletio naoružani pljačkaš...
Foto: Jutarnji.hr / Ilustracija
Deset minuta pred zatvaranje, poslovnica Privredne banke Zagreb u zagrebačkoj Ilici večeras se našla na udaru nepoznatog razbojnika koji se uz prijetnju pištoljem, a onda i pucnjavom u zrak odlučio domoći novca!

No djelatnice banke su ostale pribrane, piše Jutarnji.hr,  i pravovaljano su reagirale pa je nesuđeni lopov odustao od razbojničke nakane te naoružan do zuba i praznih rubu pobjegao u noć izgubivši se u gradskoj vrevi u smjeru Primorske ulice.

Odmah po dojavi na 192 u 18,51 sati, policija je krenula u potragu za razbojnikom. Obzirom na modus operandi, nije za isključiti da je riječ o kršitelju zakona koji je u protekla dva tjedna također pred samo zatvaranje pljačkao poslovnice Hrvatskih pošta u zapadnom dijelu grada.

Hoće li snimke nadzornih kamera iz poslovnice pomoći istražiteljima u pronalasku razbojnika koji je za novac spreman i pucati, pokazat će kriminalističko istraživanje koje je u tijeku. Ujedno policija nastoji detektirati i nadzorne kamere na okolnim zgradama kako bi se rekonstruirao sam tok bijega.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije