Crnogorski glumac vrijeđao Srbe: Izdajnici, poturice, smećari

Radiosarajevo.ba
Crnogorski glumac vrijeđao Srbe: Izdajnici, poturice, smećari
FOTO: Facebook / Zoran Vujović

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović na svom Facebook profilu osuo je paljbu na račun Srba, koje je uz psovke etiketirao kao izdajnike, poturice, smećare.

„Gledam ovo smeće iz Informera u studiju sa Vedranom Rudan bara bar - smešno. Laprda svekoliko o velikoj Srbiji... Idiote ološki shvati jednom da si smrda, veliko ništa, slušaj, koliko široko žena razmišlja, je*o ti pas mater. Na koncu i najuže, shvatite drevna srpčad da ste poreklom iz Crne Gore do jednoga je**noga... Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posmuli odavde, majku vam je**m otrovnu, izdajničku. Koji vaši hramovi majku vam je**m nenormalno do jednoga, idioti isfrustrirani. Na šta je ličila sv. Vasilija Ostroškog, od nje ste hotel napravili majku vam je**m veliko ništavnu. Ne mogu u manastir Cetinjski od vas ući ništavila nijedna. Palili su Turci manastir Cetinjski neznalice ali ga niko nikad preuzeo nije, sv. Petar Cetinjski je kidao vama izrodi glave i noseve otuda kidonosi i izdajice... Ne poturice. Turci su bili protivnici dostojni borbe, vaša borba smećari nijedni, adoscelentni, zagorčava život svima na ovim prostorima godinama unazad. Pih, što meni izgleda bljutav, gadan, odvratam, beskoristan sav rad ovoga naroda koji je digao rekao od sebe... Da su nam večni dedovi, u grob se prevrću.. Živeli", napisao je Vujović u svojoj objavi.

Komentar je naknadno uklonjen s Facebook stranice.

Komentar je naknadno uklonjen s Facebook stranice - undefined

Foto: Screenshot: Komentar je naknadno uklonjen s Facebook stranice

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije