Crnogorski glumac prvo izvrijeđao pa se izvinio Srbima

Radiosarajevo.ba
Crnogorski glumac prvo izvrijeđao pa se izvinio Srbima
FOTO: Facebook / Zoran Vujović

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović izvinio se, kako je naveo „svim dobrim ljudima“ pošto je na svom profilu na društvenoj mreži Facebook vrijeđao i psovao Srbe.

On je naveo da upućuje izvinjenje svim dobrim ljudima Crnoj Gori i Srbiji, i šire koji su se pronašli njegovoj izjavi, a na njih se nije odnosilo, i kazao da su njegove riječi bile upućene onima koji „nas uspješe među sobom potrovati“.

„Pored svega što se događa, višedecenijski u Crnoj Gori i Srbiji, od strane onih koji na dnevno-političkom, društvenom, javnom i svakom drugom nivou, pod okriljem reči demokratija 'vladavina naroda', pod okriljem slobode izražavanja, gde svakodnevno slušamo govore mržnje, pozive na rat, vulgarnosti svih mogućih vrsta, kojima ciljano sve nas otrovaše i ostrasiše u pogrešnom pravcu, ne bismo li se što bolje međuzavadili, ispade moja izjava najveći neprijatelj srpskom narodu u Crnoj Gori, Srbiji pa i šire“, naveo je on.

Kako je dodao, za 20 godina bavljenja glumom, nije uspio ovoliku pažnju nikad da privuče kao što je privukao statusom na Facebooku.

Vujović na Facebooku vrijeđao i psovao Srbe.

Komentar je naknadno uklonjen s Facebook stranice - undefined

Foto: Screenshot: Komentar je naknadno uklonjen s Facebook stranice

„Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam j*** otrovnu, izdajničku.. Koji vaši Hramovi, majku vam j**** nenormalnu do jednoga, idioti isfrustrirani", napisao je Vujović revoltiran nastupom novinara beogradskog lista Informer Dragana Vučićevića na TV Pink.

Zbog govora mržnje takođe na Facebooku, savjetnica u ambasadi Crne Gore u Turskoj Mirna Nikčević, suspendovana je do okončanja disciplinskog postupka koji je poveden protiv nje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije