Uhapšen monstrum koji je zaklao psa u Srbiji, video snimila njegova djevojka

Radiosarajevo.ba
Uhapšen monstrum koji je zaklao psa u Srbiji, video snimila njegova djevojka
Foto: Screenshot / Horor u Srbiji

Mladić koji je krvnički zaklao psa u Obrenovcu, kao i njegova devojka koja je sve to snimila kamerom, uhapšeni su danas u popodnevnim sato,a.

Uznemirujući, jezivi snimak: Potraga za monstrumima iz Srbije

Snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama šokirao je cijelu regiju, reagovao je čak i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, a prema prvim informacijama, momak M. Đ. (21) poznat je po veoma čudnom ponašanju.

Podsjetimo, na snimku se vidi kako mladić zariva poveći nož u psa i sve vrijeme ponavlja samo dvije riječi "kefo zote". Društvenim mrežama se odmah pronela vijest da se radi o istoimenoj sekti koja djeluje i u Obrenovcu, kao i da oko obrenovačkih škola postoji nekoliko grafita koje su ostavili njeni pripadnici.

Takođe, na Tviteru se pronijela vijest da je do 2016. postojao i srpski blog o "Kefo Zote" koji je kasnije ugašen, baš kao i da je druga osoba koja je snimila ovaj monstruozni čin, u stvari djevojka koja živi u Zemunu, ali često boravi u Obrenovcu i koja je navodno imala i neke veoma sporne sajtove i profile na Facebooku koje je ugasila i obrisala.

Ovo je kasnije potvrđeno pošto je policija uhapsila i djevojku K.P. (34).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije