Blažević zaprepastio Hrvatsku i pojavio se u spotu gdje ga mnogi nisu očekivali

Radiosarajevo.ba
Blažević zaprepastio Hrvatsku i pojavio se u spotu gdje ga mnogi nisu očekivali
Arhiv / Ćiro Blažević

Samostalna demokratska srpska stranka, čija je kampanja za europarlamentarne izbore već izazvala brojne reakcije, za svoj novi promotivni spot angažirala je bivšeg selektora Hrvatske i Bosne i Hercegovine Miroslava Ćiru Blaževića.

Ćiro Blažević: Bosanci, razočarali ste me! Nikad više neću doći u BiH

Ćiro Blažević poslao poruku "degenericima što psuju BiH, a žive u njoj"

“Istina je da smo angažirali Ćiru, a spot je još u izradi”, potvrdio je u utorak predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i dodao da je to samo jedan od spotova u njihovoj kampanji, piše Jutarnji.

Nakon prozivki oglasio se i sam Ćiro...

“Nisam snimio spot za SDSS, nisam još. Trebao bih to učiniti za pola sata, dogovorio sam sastanak u Čarliju s njihovim čovjekom, a nakon toga trebali bismo ići u studio”, u povišenom raspoloženju Ćiro Blažević dočekao je u utorak popodne novinarsko pitanje o angažmanu u kampanji SDSS-a za europarlamentarne izbore.

Na pitanje o čemu se u spotu radi, Ćiro je odgovorio:

“Radi se o tome da su me oni zvali, a ti znaš da ja volim sve ljude i ne dijelim ih po nacionalnosti, svima sam spreman pomoći. Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili. Samo ne znam hoće li mi moja publika uzeti za zlo ako se pojavim u SDSS-ovu spotu? Što će reći Plenković?”

A o čemu se radi u spotu, Blažević kaže:

„Nešto vezano za traktore, tamo gdje ima traktora ima i djece...“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije