! / Beograd: Supruga odbila da krene s mužem, on poludio, upucao je, pa pucao sebi u glavu

12. 06. 2019. u 10:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares:21

Teodora i Dragoslav su se sreli na parkingu ispred zgrade. On je parkirao auto u Ivana Ribara, prišao je Teodori i neko vrijeme su mirno razgovarali i šetali s djetetom. Čuli smo kada je Dragoslav rekao: "Teodora, ljubavi, hajmo do tržnog centra da ti kupim nešto." Međutim, ona je odbila i tada su počeli da se raspravljaju. Postali su bučni, vikali su... U jednom trenutku mladić je izvukao pištolj. Vidjevši oružje, Teodora je ostavila kolica i uspjela da se odmakne četiri metra. Tada su se čuli pucnji...

Ovako priča očevidac užasne drame koja se u ponedeljak oko 20 sati odigrala u Bloku 45 na Novom Beogradu, kada je Dragoslav Jovanović (25), pokušao da ubije suprugu Teodoru Jovanović (25), a potom i sebe, piše Blic.

Tragedija u Beogradu: Muž pucao na ženu pred bebom, pa sebi u glavu

Sin poznatog "surčinca", Ljubomira Jovanovića Staklenog, nekadašnjeg pripadnika surčinskog klana i prijatelja Ljubiše Buhe Čumeta, ispalio je tri hica u grudi i rame nesrećnoj ženi, i to dok je na samo četiri metra od nje stajala njihova beba, stara 11 meseci, a potom se dao u beg preko livade u Ulici Ivana Ribara. Beba pukom srećom nije povređena, ali je istraumirana.

"Jedan metak ju je pogodio u rame, a dva u grudi. Počela je da vrišti, a tuda su prolazila dvojica policajaca. Jedan je odmah krenuo za naoružanim Dragoslavom, koji je unezvereno trčao preko livade i posle 200 metara je pucao sebi u glavu. Drugi policajac je prišao krvavoj Teodori, podvezao joj ranu majicom koju je neki momak skinuo", priča očevidac.

Kako kaže, teško povrijeđena Teodora je svo vrijeme bila svjesna i razgovarala je s policajcem.

"Kroz plač je rekla kako se zove i da joj roditelji žive u blizini. Rekla je da zovu njenu mamu da dođe po bebu. Policajac ju je pitao ko je pucao na nju, a ona je rekla: 'Moj muž, razvodimo se, već neko vrijeme nismo zajedno'. Onda je počela da jauče i vrišti i da se žali kako je boli", kaže sagovornik.

Hitna pomoć je nakon toga odvezla Teodoru, ali i Dragoslava u Urgentni centar i oboje se nalaze u bolnici u teškom stanju.

Cjelokupan tekst možete pročitati ovdje.

 

 

NEMA KOMENTARA