Bajaga: Momci iz Hladnog piva su ispali šmekeri

Radiosarajevo.ba
Bajaga: Momci iz Hladnog piva su ispali šmekeri
Foto: Halid Kuburović / "Bajaga i Instruktori"
Nakon što je zbog inicijative branitelja otakzan koncert Bajage i njegovog benda u Karlovcu u sklopu festivala Dani piva, oglasio se i Momčilo Bajagić Bajaga.

On je za srbijanski Vice izjavio kako ne želi komentarisati odluku, ali je govorio o zagrebačkom bendu Hladno pivo. Naime, organizator je pozvao Hladno pivo da zamjene Bajagu, a bend je poslao poruku da "mogu samo doći na pivo, ali ne i nastupati."

"Momci iz Hladnog piva su super. Svaka čast. Da je bila obrnuta situacija i mi bi smo postupili isto. Šmekerski i kolegijalno", rekao je Bajaga, prenosi Vice.

"Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli", napisali su na svom oficijalnom Facebook profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije