Srbija: Većinu Beograđana nije briga za Vučića i Grabar Kitarović

Radiosarajevo.ba
Srbija: Većinu Beograđana nije briga za Vučića i Grabar Kitarović
Beograđani nisu baš zainteresirani za događaj koji je u Hrvatskoj glavna tema - posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj na poziv predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović

Novinari portala Index.hr su jedva pronašli ljude koji imaju što za reći o tome. Većina ih je rekla da ih ne zanima i da ne misle ništa, pogotovo mlađih.

"Gledam to kao pregovore za bolju budućnost, ne gledam ko je pobjednik, ako želimo živjeti u budućnosti onda moramo prošlost zanemariti, ne zaboraviti, oprostiti, ali ne zaboraviti, razgovori moraju postojati za bolju budućnost i za našu i djecu. Ne dao Bog dođe do rata više", kazao je jedan građanin.

"Plašio sam se za njegov život. Odnosi nisu kakvi bi trebali biti. Kolinda je bila hrabra što ga je pozvala. Možda će se popravak odnosa manifestirati u prelaženju granica", istaknuo je jedan Beograđanin.

Njegov sugrađanin je za Vučića kazao kako je trebao otići ako su ga pozvali i ako Srbija želi ući u Europsku uniju (EU).

"Trebalo je doći do tog sastanka jer su trenutno na vlasti oni koji su upropastili našu državu - nacionalisti. Nitko nije pobjednik iz ovog susreta, no gubitnici su srpski i hrvatski narod. Predsjednici naših država žele oprati svoje biografije i zato to rade", navodi drugi Beograđanin.

U videu pogledajte i ostale komentare.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije