Aleksandar Vučić uputio zvaničnu čestitku povodom neustavnog dana RS

Srna
Aleksandar Vučić uputio zvaničnu čestitku povodom neustavnog dana RS
Foto: AA / Aleksandar Vučić
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom neustavnog dana RS, poručivši da će Srbija uvijek biti snažan oslonac RS-u.

"Na dan Svetog Stefana, primite moje iskrene čestitke za dan Republike Srpske, uz najbolje želje za njen dalji napredak. Uz Vašu nepokolebljivu volju da odgovorite na različite izazove, kao i istrajan rad da građanima Republike Srpske obezbedite blagostanje, uvek računajte i na nesebičnu podršku Srbije", naveo je Vučić u čestitiki.

On je istakao da će Srbija, u ime neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvijek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.

"U isto vreme, čuvajući mir i stabilnost u Republici Srpskoj i BiH, Vi nam pomažete da se posvetimo ekonomskom prosperitetu Srbije i ostvarenju zajedničkih planova. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspeh u radu. Živela Republika Srpska i živela Srbija!", naveo je Vučić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije