Vodovod najavio radove za vikend: Provjerite u kojim sarajevskim ulicama će se kopati

Radiosarajevo.ba
Vodovod najavio radove za vikend: Provjerite u kojim sarajevskim ulicama će se kopati
Foto: Facebook / Ilustracija

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija stiglo je saopćenje o planiranim radovima na popravkama kvarova za dane vikenda i ponedjeljak.

U subotu, 05.10.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama Ahatovićka i Butilska.

U nedjelju, 06.10.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Prijepoljčeva, Sunulah Efendije i Grličića brdo.

U ponedjeljak, 07.10.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Esada Midžića, Kobilja Glava, Jošanica Donja, Semizovac, Muhidina Čomage, Orahov brijeg, Lepenička, Tuzlanska, Safeta Isovića, Ferida Srnje, Nadira Kafedžića, Kodžina, Mujezinova, Pod Hridom, Hadži Mustafe Penjave, Ismeta Mujezinovića, Bačići, Reljevska, Ramiza Alića, Stara cesta i Barica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije