Vodovod najavio radove i u naredna tri dana: Pogledajte u kojim ulicama

Radiosarajevo.ba
Vodovod najavio radove i u naredna tri dana: Pogledajte u kojim ulicama
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Ilustracija

U subotu, 20. 4. 2019.godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Idriza Ahmetovića, Grdonj, Patriotske lige i Ciglanska.

U nedjelju, 21. 4. 2019.godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Gajev trg, Hadžijamakova i Kamenica.

U ponedjeljak, 22. 4. 2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Alipašina, Dragana Kulidžana, Bosanskih kraljeva, Mali Kačanik, Olovska, Vrbovska, Sprečanska, Vlakovo, Halilovići, Nad Lipe čikma, Kakrinjski put, Džemala Bijedića, Esada Midžića, Zmaja od Bosne, Šibenska, Bačići, Višnjik, Nahorevska i Bjelave.

Dana 22. 4. .2019. godine (ponedeljak) od 09:00h u sklopu projekta NRW planirani radovi i ugradnja mjerača protoka na glavnoj odlaznoj vodovodnoj cijevi sa Rezervoara "Skenderija" za Hambinu Carinu i Hambina Carina za Rezervoar "Pogledine".

U sklopu navedenih radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju slijedećih ulica:
Komatin, Lipe, Nad Lipe, Boguševac, Bostarići, Mjedenica, Toka, Džeka, Kurtin sokak, Paje, Mahmutovac, Kamenica, Močila, Trčivode, Hošin brijeg, Nalina, Iza Hrida, područije Bistrika, Hrvatin, Bakarevića, Franjevačka, Avdage Šahinagića, Dugi sokak, Isevića sokak, Alifakovac, Maguda, Čeljigovići i Garaplina.

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije