Vodovod i danas popravlja kvarove u brojnim sarajevskim ulicama

Radiosarajevo.ba
Vodovod i danas popravlja kvarove u brojnim sarajevskim ulicama
Facebook / ViK

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija najavili su radove na vodovodnoj mreži za sriejdu, 6. novembar 2019. godine.

Danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Senada Poturka Senčija, Soukbunar mali, Zaima Šarca, Ugorsko III, Uglješići, Prnjavorska, Novopazarska, Kobilja Glava, Braće Kršo, Republike Bugarske, Vrbovska, Boguševac, Sulejmana Zolja, Bostarići, Ismeta Alajbegovića Šerbe, Bačići, Dr. Halid-bega Hrasnice, Grbavička, Pavla Lukača, Zagrebačka, Goruša, Dolina, Mjedenica, Bardakčije, Bjelave, Podhrastovi i Musala.

Završetak radova najavljen je u poslijepodnevnim satima.

Također, danas u periodu od 10:00h do 13:00h, izvodit će se radovi i zamjena mjernog instrumenta (vodomjera) na Rezervoaru „Kovačići“. U okviru navedenih radova, dolazit će do poremećaja i povremenih prekida u vodosnabdijevanju u slijedećim ulica: Trebevićka, Ljubljanska, Radnička, Splitska, Ivana Gorana Kovačića, Trnovska i Emerika Bluma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije