Vodovod dao informaciju za tri dana: Koja naselja u Sarajevu neće imati vodu

Radiosarajevo.ba
Vodovod dao informaciju za tri dana: Koja naselja u Sarajevu neće imati vodu
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Iz KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo objavili su informaciju o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za dane 20, 21. i 22. oktobar 2018. godine.

Dana 20. oktobra planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja u dijelovima sljedećih naselja: Gornja Jošanica, Vogošća, Skenderija i Soukbunar.

U nedjelju, 21. oktobra, planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja u dijelovima sljedećih naselja: Pofalići, Socijalno, Stup i Doglodi.

U ponedjeljak, 22. oktobra, planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja u dijelovima sljedećih naselja: Koševo I, Buća Potok, Pofalići, Gornji Velešići, Soukbunar, Grličića brdo, Cicin Han, Vratnik, Hrasnica, Stara Breka, Nova Breka, Grdonj, Hambina Carina, Hrasno.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u poslijepodnevnim satima", saopćeno je iz Vodovoda

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije