Veliki radovi najavljeni za danas: Brojni dijelovi Sarajeva bez vode

Radiosarajevo.ba
Veliki radovi najavljeni za danas: Brojni dijelovi Sarajeva bez vode
Foto: Facebook / Ilustracija

Iz sarajevskog Vodovoda i kanalizacije veliki radovi najavljeni su i za danas, pa će brojna domaćinstva imati problema sa snadbijevanjem pitkom vodom. 

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se vršiti radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Alipašina, Dragana Kulidžana, Bosanskih kraljeva, Mali Kačanik, Olovska, Vrbovska, Sprečanska, Vlakovo, Halilovići, Nadlipe čikma, Kakrinjski put, Džemala Bijedića, Esada Midžića, Hadži-Jamakova, Vlakovo, Halilovići, Salke Lagumdžije, Tekija, Stolačka, Šibenska, Bačići, Višnjik, Nahorevska i Bjelave.

Okončanje radova očekujemo u poslijepodnevnim satima.

Također, danas od 09:00h u sklopu NRW projekta planirani su radovi  i ugradnja mjerača protoka  na glavnoj odlaznoj  vodovodnoj  cijevi  sa Rezervoara Skenderija za  Hambinu Carinu i Hambina Carina za rezervoar Pogledine.

U sklopu navedenih radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju u slijedećim ulicama: Komatin, Lipe, Nadlipe, Boguševac, Bostarići, Mjedenica, Toka, Džeka, Kurtin sokak, Paje, Mahmutovac, Kamenica, Močila, Trčivode, Hošin Brijeg, Nalina, Iza Hrida, područje Bistrika, Hrvatin, Bakarevića, Franjevačka, Avdage Šahinagića, Dugi sokak, Isevića sokak,  Alifakovac, Maguda, Čeljigovići i Garaplina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije