Važno obavještenje iz GRAS-a: U subotu navečer izmjene u odvijanju javnog prijevoza

Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje iz GRAS-a: U subotu navečer izmjene u odvijanju javnog prijevoza
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba / Ilustracija

GRAS je uputio važno obavještenje za Sarajlije, a tiče se odvijanja javnog prijevoza u subotu navečer.

"Obavještavamo korisnike da će, u skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja osvajanja titule prvaka BiH Telekom Premijer lige BiH, u subotu, 18. maja 2018. godine u vremenu od 19 do 22.30 sati doći će do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

- tramvajski saobraćaj će se odvijati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola,
- autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom", saopćeno je iz GRAS-a.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u skladu sa situacijom na terenu utvrdit će pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada, dodaje se u informaciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije