Važna informacija iz Vodovoda: Veliki broj ulica bez vode u četvrtak, ali i večeras

Radiosarajevo.ba
Važna informacija iz Vodovoda: Veliki broj ulica bez vode u četvrtak, ali i večeras
Foto: Facebook / Ilustracija

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija najavljene su redovne aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema.

Sutra, 24.10.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama:

Avde Palića, Prof. Dr. Ramiza Velića, Novopazarska, Cicin Han, Trebevićka, Urijan Dedina, Halid bega Hrasnice, Gornjovakufska, Hasiba Brankovića, Saita Orahovca, Velikokladuška, Prnjavorska, Mustafe Denišlića, Briješće brdo, Tale Ličanina, Pod Hridom, Betanija, Mehmeda Handžića, Bjelave, Armaganuša, Avde Palića, Prijepoljčeva, Safvet bega Bašagića i Alije Nametka.

Iz ViK-a su najavili da će večeras, 23. na 24. 10. 2019. godine, od 22:00h do 08:00h ujutro, u sklopu projekta (NRW) planirano izvođenje radova na mjerenju, istraživanju i iznalaženju kvarova u zoni Rezervoara "Reljevo".

U okviru navedenih radova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju u ulicama Dobroševička i Reljevska.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije