Ulicama Koševskog Brda teče čista voda: Šta kažu iz Vodovoda i kanalizacije?

H. A.
Ulicama Koševskog Brda teče čista voda: Šta kažu iz Vodovoda i kanalizacije?
Radiosarajevo.ba / Čitatelj
Projekt sanacije vodovodne mreže na području Kantona Sarajevo je u punom zamahu.

Ekipe Vodovoda i kanalizacija Sarajevo su na ulicama  glavnoga grada, te rade na prvoj fazi rekonstrukcije vodovodne mreže.

No, na Koševskom Brdu pojavio se drugi problem, koji se ne veže za redukciju s kojom se stanovnici glavnoga grada susreću svaku večer. Kako nam je javio čitatelj, u posljednjim danima ulicama ovog naselja teče čista voda.

"Ovako se rasipa, nekontrolirano teče čista voda, dok se ista uskraćuje korisnicima tokom noći", rekao je čitatelj, koji je poslao i fotografije s ulica u ovom dijelu grada.

Kontaktirali smo KJKP Vodovod i kanalizacije, kako bismo saznali radi li se na sanaciji ovog kvara, a zaposlenici ovog poduzeća kazali su nam:

"Kvar u ulici Jukićeva, kod Bosnalijeka, je kvar na glavnoj cijevi. Shodno našim mogućnostima i prioritetima, nastojat ćemo što prije a najdalje u narednih sedam dana, popraviti kvar na ovom lokalitetu."

Iz Vodovoda i kanalizacija Sarajevo mole sugrađane Kantona Sarajevo za razumijevanje i strpljivost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije