Svečano otvaranje "Ledene čarolije" na Vilsonovom šetalištu

Svečano otvaranje "Ledene čarolije" na Vilsonovom šetalištu
Općina Centar / Klizalište Hastahana
Ledena čarolija Općine Novo Sarajevo zvanično će biti otvorena danas na Vilsonovom šetalištu, uz zabavni program i mlade talente.

Na otvorenoj sceni na Vilsonovom šetalištu i na klizalištu posjetitelji će imati priliku poslušati izvedbe muzičkih talenata, članova Instituta za muziku, teatar i multimediju - Tarika Tanovića i Anu Mariu Vasiljević.

Uz vatromet, nastup grupe FUNKcioneri i besplatno klizalište započet će mjesec dana čiste zabave na Vilsonovom šetalištu, saopćeno je iz Općine Novo Sarajevo.

"Ledena čarolija" će ove godine biti u još većem izdanju tako da pored besplatnog klizališta, škole klizanja, DJ stage-a i Food cornera sadrži i jednu novost - Čarobni gradić.

Čarobni gradić čine "čarobne kućice" i igraonica. U igraonici na Ledenoj čaroliji, mališani će svakodnevno imati priliku da se druže, igraju i uče, a posebne radionice bit će organizirane vikendima od 12 i od 14 sati.

Manifestaciju "Ledena čarolija" Općine Novo Sarajevo otvorit će načelnik Nedžad Koldžo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije