Sarajevo: U ponedjeljak velike popravke kvarova na vodovodnoj mreži

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: U ponedjeljak velike popravke kvarova na vodovodnoj mreži
Foto: Dženan Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Popravke na Bačevu

 U subotu, 25.05.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Marka Marulića, Humska i Ferhadija, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija

U nedjelju, 26.05.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama Paje i Berkuša Mala.

U ponedjeljak, 27.05.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Kasindolska, Geteova, Hadži Sulejmanova, Gatačka, Kakrinjski put, Jukićeva, Nusreta Šišića Dede, Zuke Džumhura, Bjelašnica (Babin do), Hrasnički stan, Katera, Butmirska cesta, Butmirskog bataljona, Nevjestina, Antuna Hangija, Boraca Zlatišta, Porodice Foht, Hambina carina, Fikreta Ploče, Juraja Najtharta, Muhameda ef. Pandže, Hotonj Donji, Vogošćanskog odreda i Muje Šejte.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije