Saznajte u kojim ulicama za vikend neće biti vode

Radiosarajevo.ba
Saznajte u kojim ulicama za vikend neće biti vode
Foto: Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Iz KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo su najavili u kojim ulicama će biti radovi za dane vikenda i ponedjelja.

U subotu, 15.06.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Trg ZAVNOBiH-a, Halilovići i Džemala Bijedića.


U nedjelju, 16.06.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Jukićeva, Brdovita, Sedrenik, Sedrenik čikma i Grličića brdo.

U ponedjeljak, 17.06.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Nova željeznička stanica, Butilska, Aleja Bosne Srebrene, Rate Dugonjića, Rašida Bešlije, Izeta Delića, Velešići gornji, Put života, Ruđera Boškovića, Zuhdije Karića, Katera, Hamze Čelenke, Lasičke Megare, Goloderica, Maguda, Pod Hridom, Bjelašnica (Babin do), Mehmeda Handžića, Čadordžina, Urijan Dedina, Soukbunar, Stolačka, Grdonj i Breka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije