Sarajevo: Zanimljiva poruka osvanula na ulicama grada

Promotivni tekst
Sarajevo: Zanimljiva poruka osvanula na ulicama grada
Foto: Promo / Zanimljiva poruka osvanula na ulicama Sarajeva

U centru našeg grada, zanimljiva poruka osvanula je na pločniku glavnog šetališta. Poruke sadrže natpis „Biraš Savršen spoj?“ te prikaz dvije puzle, sve ovo ne otkriva puno, ali je zaintrigiralo naše građane.

Na našu adresu još nije stigla potvrda o čemu se radi, te ko uistinu stoji iza ovih naljepnica.

Ove poruke postale su već viralne i nije ni čudno da su glavna tema na svim društvenim mrežama bili upravo ovi tajanstveni vizuali. Mnoge građane zaintrigiralo je o čemu se radi, pa je putem društvenih mreža već krenulo nagađanje što bi moglo stajati iza ovih neobičnih poruka.

Radi li se o najavi nekog događaja ili promocji neke kompanije, … komentari su razni, ali zasad javnosti ipak nije dostupna informacija o čemu se radi.

Sudeći po prethodnoj praksi u ovakvim i sličnim slučajevima, vjerovatno će se uskoro ipak otkriti o čemu se radi kod ovih neobičnih naljepnica, a građanima do tog trenutka preostaje tek nagađati šta se skriva iza ove zanimljive poruke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije