Pogledajte koje će sarajevske ulice biti bez vode u srijedu i četvrtak

Radiosarajevo.ba
Pogledajte koje će sarajevske ulice biti bez vode u srijedu i četvrtak
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema i popravki kvarova u srijedu i u četvrtak KJKP Vodovod i kanalizacije su najavili radove u velikom broju sarajevskih ulica.

U srijedu, 05.06.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Jarčedoli, Kamenica i Maguda.

U četvrtak, 06.06.2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Kundurdžiluk, Vrbovska čikma, Muhameda Ef. Pandže, Bačići, Patriotske lige, Mustafe Behmena, Velešići, Osik, Hendekuša, Mekote, Čauš, Avde Palića, Trešnje, Začardak, Nevjestina, Safeta Isovića, Nusreta Aganovića, 18. Septembar, Dr.Mustafe Denišlića, Fočanska, Safeta Hadžića, Stari drum, Ismeta Mujezinovića, Hamze Orlovića, Himze Polovine i Safeta Pašalića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije