Sarajevo i dalje slavi: Nezaboravna noć uz legendarne hitove Zabranjenog pušenja

Radiosarajevo.ba
Sarajevo i dalje slavi: Nezaboravna noć uz legendarne hitove Zabranjenog pušenja
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Sarajevom su odjekivali svevremenski hitovi sarajevskog rock benda Zabranjeno pušenje

U Sarajevu se i večeras nastavlja bogat program u okviru obilježavanja dočeka Nove godine.

Nakon što je 30. decembra održan koncert najljepših klasičnih djela ispred Vječne vatre, a velika muzička zvijezda regiona Željko Joksimović sinoć na Trg BiH uveo Sarajlije i brojne goste u 2020., spektakl se nastavio ispred Vječne vatre.

Prvog dana 2020. godine, Sarajevom su odjekivali svevremenski hitovi sarajevskog rock benda Zabranjeno pušenje.

Frontmen benda Sejo Sexon je najavio nezaboravnu zabavu, a koncert je zaokružio novogodišnje slavlje u glavnom gradu BiH.

Na repertoaru bili su legendarni hitovi ovog benda, ali i nove pjesme sa aktuelnog albuma “Šok i nevjerica”, s kojeg su singlovi “Kupi nas Ali”, “Irska” i “Nova godina” već odlično prihvaćeni kod publike.

Inače, Zabranjeno pušenje u Sarajevo dolazi iz Pule nakon sinoć održanog novogodišnjeg koncerta u ovom gradu.

Za ovaj bend protekla 2019. godina bila je vrlo uspješna, možda čak i najuspješnija, u kojoj su proslavili 35 godina postojanja grupe, održali više od 60 nastupa na četiri kontinenta, te objavili novi album.

Atmosferu u centru Sarajeva zabilježio je fotoreporter portala Radiosarajevo.ba, a kako je bilo možete pogledati u galeriji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije