Popravke i preraspodjela rezervoara: Brojni dijelovi Sarajeva i danas bez vode

Radiosarajevo.ba
Popravke i preraspodjela rezervoara: Brojni dijelovi Sarajeva i danas bez vode
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Kantonalno javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija najavilo je danas nove radove na vodovodnoj mreži Kantona Sarajevo.

Tako su danas planirani radovi na lokacijama Humska na broju 110, 142, 182, 454; Ruđera Boškovića 54, 110, 253; Stjepana Tomića ugao Bolnička, na broju 7; Budžak, na broju 4; Reis Fehima Spahe - čikma broj 38 i u ulici Mahmutovac 47.

Tokom opravke pobrojanih kvarova, dolazit će do poremećaja u vodosnabdijevanju u slijedećim ulicama / naseljima u terminu od 9 do 16 sati: Pofalići, ulice Humska, Ruđera Boškovića, Reisa Fehima Spahe, Reisa Fehima Spahe čikma, Stjepana Tomića , Budžak, Franjevačka, Mahmutovac, Dumače, Hotonj, Barica, Safeta Zajke, Zabrđe.

S obzirom na dalji pad raspoloživih količina vode, u toku dana od 11h do 15h vršit ćemo preraspodjelu vode iz glavnih rezervoara: Mojmilo, Kobilja Glava, Igman, Bjelave.

U planiranom terminu doći će do obaranja pritiska i poremećaja u vodosnabdijevanju u naseljima koja se snabdijevaju sa ovih rezervoara.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije