Općina Centar sufinansirat će nužne popravke u tri stambene zgrade

Radiosarajevo.ba
Općina Centar sufinansirat će nužne popravke u tri stambene zgrade
Foto: Fena / Ulica Branilaca Sarajeva

Sa predstavnicima upravitelja stambenih zgrada u sarajevskoj Općini Centar bit će potpisan ugovor o finansiranju i sufinansiranju nužnih popravki.

Općinski načelnik Nedžad Ajnadžić će potpisati ugovore sa predstavnicima upravitelja u ponedjeljak, 30. septembra 2019. godine u 11:30 sati, u Općini Centar, Mis Irbina 1 (sala 33 u prizemlju).

Tako će sa direktorom firme OKI upravitelj d.o.o. Sarajevo Senadom Krajinom biti potpisan ugovor na osnovu kojeg će sanaciju dijela ravnog krova stambene zgrade u ulici Antuna Hangija 11 sufinansirati Općina Centar sa 6.000 KM, a etažni vlasnici sa 7.176,54 KM.

Sa direktorom firme SARAJEVOSTAN d.o.o. Fuadom Haskićem bit će potpisan ugovor na osnovu kojeg će Općina Centar ovom upravitelju uplatiti 1.602,90 KM za sanaciju vanjskog stepeništa zgrade u ulici Branilaca Sarajeva 32 D i 1.014,98 KM za nužne popravke u stubištu stambenog objekta u ulici Kaptol 2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije