Obustava saobraćaja zbog utakmice Željezničara

Radiosarajevo.ba
Obustava saobraćaja zbog utakmice Željezničara
Foto:Facebook / Grbavica će biti spremna za meč Željezničar - Narva Trans
Fudbalski klub Željezničar 18. jula na stadionu Grbavica u revanš susretu prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu ugostit će estonskog predstavnika Narvu Trans.

Zbog utakmice na Grbavici doći će do privremene obustave saobraćaja u ulicama Zvornička i Topal Osman paše radi provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Narva Trans.

"Odobrava se FK Željezničar iz sarajeva privremena obustava saobraćaja u ulici Zvornička na dijelu od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana - Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića, kao i u ulici Topal Osman paše (od raskrsnice sa ulicom Zvornička do raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića) radi provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Narva Trans na dan 18. 7. 2018. godine u periodu od 16 do 20 sati", saopćeno je iz Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo.

Alternativni pravci za vrijeme izmjene rećima saobraćaja su:

Smjer Skenderija - Dobrinja (Zvornička - Hamdije Čemerlića - Zmaja od Bosne)

Smjer Dobrinja - Skenderija (Safeta Hadžića - Azize Šaćirbegović - Zmaja od Bosne; Safeta Hadžića - Put Mladih muslimana)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije