Nove popravke: Čak 29 naselja i ulica u Sarajevu danas bez vode

Radiosarajevo.ba
Nove popravke: Čak 29 naselja i ulica u Sarajevu danas bez vode
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija
U utorak će zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju u dijelovima pojedinih sarajevskih naselja, najavili su iz KJKP Vodovod i kanalizacija.

Riječ je o naseljima i ulicama Škaljin sokak, Baruthana, Buća Potok, Boljakov Potok, Soukbunar, Breka, Breka Gornja, Panjina Kula, Lužani, Alifakovac, Pejton, Aneks, Džidžikovac, Sastavci, Hamdije Kreševljakovića, Čobanija, Ejuba Ademovića, Skenderija, Mala Berkuša, Fojnička, Patriotske lige, Koševo, Bolnička, Ciglanska, Azize Šaćirbegović, Nadlipe čikma.

U toku dana, doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u sljedećim ulicama: Dolačka, Gradačačka, Pogledine.

Stabilizacija u vodosnabdijevanju se očekuje oko 17 sati.

Također, ViK obavještava građane da će danas zbog radova na mjerenju, istraživanju i iznalaženju kvarova u okviru NRW projekta u terminu od 09:00 do 12:00 sati doći do prekida u vodosnabdijevanju u naselju Sokolović Kolonija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije