Sarajevo: Iz ViK-a saopćili u kojim ulicama se izvode radovi

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Iz ViK-a saopćili u kojim ulicama se izvode radovi
Foto: ViK / Ilustracija

Iz sarajevskog predezeća KJKP Vodovod i kanalizacija (ViK) otkrili su u kojim dijelovima grada neće biti vode u toku vikenda, ali i u ponedjeljak.

U nedjelju, 14. aprila 2019., u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, izvodit će se radovi na opravkama kvarova u slijedećim ulicama: Maršala Tita, Alipašina i Bačevo. U ponedeljak, 15. aprila 2019., u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Otona Župančića, Trebinjska, Šerifa Loje, Kolodvorska, Butilska, Vratnik, Gornje Čebedžije, Sarajevskih gazija, Faletići, Avde Palića, Aleja Bosne Srebrene, Habibe Stočević, Reisa Fehima Spahe, Humska, Nazifa Hadžovića, Fočanska, Ramiza Alića, Sulje Jahića, Rafaela Gaona, Kovači, Cazinska, Novopazarska, Donji Hotonj, Jezero, Jukićeva, 8. Marta, Viteška i Ibre Ćeske”, saopćili su iz KJKP Vodovod i kanalizacija.

Dodali su da se okončanje radova očekuje u poslijepodnevnim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije