GRAS mijenja red vožnje na pojedinim linijama

Fena
GRAS mijenja red vožnje na pojedinim linijama
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Počevši od subote, 1. aprila na pojedinim linijama na kojima saobraćaju GRAS-ova vozila doći će do pomjeranja termina polazaka.

Tačnije, pomjerit će se termini polazaka u popodnevnim satima na linijama za Trebević, Barice i Sinanoviće, a redovi vožnje bit će postavljeni na polaznim terminalima, saopćeno je iz GRAS-a.

Pojašnjava se i da će termini polazaka biti pomjereni za sat unaprijed na linija 64 (Park - Barice) i 98 (Latinska Ćuprija - Trebević), dok će se za dva sata unaprijed pomjeriti polazak na liniji 85 (Ilidža - Šabići - Sinanovići).

U saopćenju za javnost Službe za odnose sa javnošću GRAS-a navodi se da je odluka o pomjeranju termina polazaka u poslijepodnevnim satima na linijama za Trebević, Barice i Sinanoviće donesena u skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS.

"Na osnovu Rješenja Ministarstva saobraćaja KS, od 1. aprila bit će obustavljen prijevoz za Olimpijsku planinu Bjelašnicu, do naredne zimske sezone", zaključuje se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije