Ekipa KJKP Park spasila psa iz zaključanog stana

Radiosarajevo.ba
Ekipa KJKP Park spasila psa iz zaključanog stana
Foto: Facebook / Ekipa KJKP Park Sarajevo spasila psa u Sarajevu

Da osim održavanja zelenih površina i brojnih drugih redovnih poslova radnici KJKP Parka i na druge načine su na usluzi građanima i da pored ogromnih obaveza stignu pomoći svima pokazala je i današnja situacija na Grbavici, u ulici Grbavička, navodi se na facebook stranici ovog preduzeća.

Naime, po pozivu Ministarstva komunalne privrede i infrastrukture KS ekipa Parka s mehanizacijom odmah je bila na terenu i vrlo brzo iz greškom zaključanog stana spasila psa koji je ostao u stanu.

“Pomoću krana auto korpe ekipa Parka preko prozora stigla je do stana, jer su i obučeni za rad na visini, te su tako uspjeli evakuisati prekrasnog zlatnog retrivera koga su zabrinuti vlasnici čekali na zelenoj površini pored zgrade. O sreći nakon uspješno obavljene akcije spašavanja psa svjedoče i zajedničke slike, a ozarena lica vlasnika i veselo trčakaranje psa nakon svega najveća su zahvalnost ekspeditivnoj ekipi preduzeća Park”, navodi se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije