Ekipa Hitne pomoći KS priključila se prikupljanju novca za liječenje Emina Erdića

Radiosarajevo.ba
Ekipa Hitne pomoći KS priključila se prikupljanju novca za liječenje Emina Erdića
Facebook / Ekipa Hitne pomoći KS priključila se prikupljanju novca za liječenje Emina Erdića

Ekipa Hitne pomoći Kantona Sarajevo je u pred kraj oktobra ispratila malog junaka Emina Erdića za Tursku. Jedanaestogodišnji Emin Erdić boluje od karcinoma pluća i medijastinuma. Tačnu dijagnozu nije moguće uspostaviti u BiH, tako da je zbog dijagnostike i terapije izmješten u Tursku.

Ekipa Hitne pomoći KS ispratila malog heroja Emina Erdića za Tursku

Ekipa Hitne pomoći Kantona Sarajevo je već napominjala da je akcija prikupljanja novčanih sredstava i dalje u toku. Medicinsko osoblje JU ZHMP Sarajevo je i između sebe, u svojim redovima, podržalo dobrovoljnu akciju skupljanja novčanih sredstava potrebnih za nastavak tretmana.

Osim što su profesionalci u svom poslu još jedanput su pokazali i da su ljudi velikog srca. Na račun malog Emina jutros je uplaćeno preko 1.500 KM od medicinskog osoblja JU ZHMP Sarajevo.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu uplate mogu izvršiti na broj računa 1861210332214633 Ziraat bank, na ime Amra Erdić, ulica Humska 19.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije