DF: Ne smeta njima samo Predrag nego i Muhamed koji nije dio njihove bratije

Radiosarajevo.ba
DF: Ne smeta njima samo Predrag nego i Muhamed koji nije dio njihove bratije
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Kojović i Nikšić

Kantonalni odbor (KO) Demokratske fronte uputio je podršku zastupniku Naše stranke u Skupštini Kantona Sarajevo Predragu Kojeviću nakon što je prošle sedmice objavljen dio sa sjednice Skupštine KS-a u kojem Kojević odgovara na prozivke pojedinih zastupnika.

"Nakon neciviliziranog, nekulturnog, bahatog i bezobraznbog odnosa jednog dijela zastupnika (branitelja lika i djela dokazanog fašiste),  usmjerenog prema Predragu Kojoviću, samo iz razloga što Predrag nosi ime koje nosi i dolazi iz porodice iz koje dolazi, uz gnušanje spram spomenutog odnosa, želimo drugu Predragu izraziti podršku i poručiti mu da se fašistima ne treba pravdati niti objašnjavati svoje porijeklo, jer takvima ne valja ni Muhamed koji nije dio njihove stranačke strukture.

KO DF Sarajevo će se i dalje svom snagom boriti za sva prava svih građana na svakom pedlju Bosne i Hercegovine", navodi se u saopćenju KO DF Sarajevo.

U videu možete pogledati odgovor Pedraga Kojevića zastupnicima u Skupštini KS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije