Brat nestalog Aldina Mulića: Molim građane da nam pomognu u potrazi

Radiosarajevo.ba
Brat nestalog Aldina Mulića: Molim građane da nam pomognu u potrazi
Foto: FUCZ / Ilustracija
Ekipe Federalne uprave Civilne zaštite, GSS stanica Sarajevo i Visoko, te vatrogasaca i policije nastavile su rano jutros potragu za Aldinom Mulićem, mladićem koji je prije tri noći nestao u nabujaloj Miljacki.

Njegov brat Armin, preko društvene mreže Instagram pozvao je sve građane da se uključe u potragu.

"Molim građane da se uključe u pronalazak mog brata...", piše u njegovoj objavi na Instagramu.

Arminargelini_Poziv_Pmoc_PrtScr.png - undefined

Podsjećamo, u noći između utorka i srijede oko 2.30 sati na području sarajevske općine Dolac-Malta prijavljen je nestanak dvojice mladića, koji su nestali u nabujaloj Miljacki. Uskoro je pokrenuta opsežna potraga za njima, te je nakon više od 24 sata u blizini Visokog pronađeno tijelog Irhana Foče, jednog od mladića koji su nestali.

Još uvijek se traga za tijelom Aldina Mulića, koji je kobne noći također nestao na istom mjestu.

Nezvanični izvještaji nakon nestanka mladića ukazivali su na to da je jednom od njih pozlilo, te da je potom pao u rijeku, nakon čega je drugi skočio u nabujalu Miljacku kako bi pomogao prijatelju. Nakon tog događaja obojici im je izgubljen svaki trag, sve do pronalaska tijela Irhana Foče kod Visokog u četvrtak, oko 11 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije