Besplatne radionice za trudnice, porodilje, tate i bebe

Radiosarajevo.ba
Besplatne radionice za trudnice, porodilje, tate i bebe
Udruženje za podršku i edukaciju žena "MAGNA" iz Sarajeva, poziva na besplatne aktivnosti povodom obilježavanja Dječije nedjelje u KS 2016. godine, pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS.

Aktivnosti koje će u narednom periodu biti organizirane su:

Radionica za trudnice, porodilje i bebe koja će se održati u utorak, 04.10.2016. godine 18:00-20:00 sati u CarpeDiem Clubu, Valtera Perića broj 3. Na interaktivnoj radionici moći ćete saznati korisne informacije vezane za trudnoću, porođaj i post partum, upoznati druge mame i čuti njihova iskustva.

Radionica za tate i djecu uzrasta 2-12 godina koja će se održati u petak, 07.10.2016. godine 18:00-20:00 sati u Poslovnom centru Networks, Skenderpašina 1, Skenderija. Na interaktivnoj radionici, tate i njihova djeca uzrasta 2-12 godina će imati priliku da zajedno rade na jednom malom kreativnom projektu.

Cjelokupan kalendar aktivnosti za period od 03. do 09.10.2016. godine je objavljen na web stranici Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo.

Prijava na radionice

Vaše prijave za željene radionice Udruženja "MAGNA" možete, uz naznaku sa koliko djece dolazite, poslati još danas (28.09.)na e-mail udruzenje@magna.ba. Broj mjesta je ograničen.

Udruženje za podršku i edukaciju žena "MAGNA" je nezavisno, samostalno, neprofitno, nestranačko udruženje slobodno udruženih žena, čiji je cilj zaštita i jačanje prava žena, a naročito žena majki.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije