Besplatan poslovni prostor za nove firme u Kantonu Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Besplatan poslovni prostor za nove firme u Kantonu Sarajevo
Foto: Privredna komora KS / Novi poslovni prostor

U Privrednoj komori Kantona Sarajevo zvanično je otvoren poslovni inkubator koji će omogućiti besplatan, adekvatan i opremljen poslovni prostor koji će koristiti novoosnovani mikro i mali privredni subjekti, kako bi u određenom vremenskom periodu započeli biznis i opstali na tržištu, saopćeno je iz Privredne komore Kantona Sarajevo.

U realizaciji ovog projekta Privredna komora Kantona Sarajevo je obezbijedila adekvatan prostor na petom spratu svoje poslovne zgrade, koji uključuje prostor za urede, kao i co-working space.

Prostor je opremljen neophodnim uredskim namještajem, dostupan je bežični internet, a na raspolaganju je i ostala uredska oprema, kao što je mrežni kopir aparat, printer i drugo.

Važno je napomenuti da korisnici inkubatora mogu registrovati svoju firmu na poslovnoj adresi Komore.

Ove aktivnosti dio su Programa Unapređenja institucijske preduzetničke infrastrukture i u skladu su sa smjernicama navedenim u Strategiji razvoja Kantona Sarajevo do 2020. godine.

Pored toga, uz pravnu i mentorsku podršku Komore, korisnici inkubatora bit će u mogućnosti dalje razvijati svoje poslovne ideje, dodaje se u saopćenju.

Više informacija možete dobiti putem telefona na broj: 033 250 100 ili putem e-maila: info@pksa.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije