Uplašio ga vibrator: Bosanac Nedeljko J. na sudu zbog silovanja i pokušaja silovanja

Radiosarajevo.ba
Uplašio ga vibrator: Bosanac Nedeljko J. na sudu zbog silovanja i pokušaja silovanja
Tražio je djevojke i žene na stanici i u vozu, razgovarao s njima – da bi ih na kraju ponizio.

Sada Nedeljko J. (30), državljanin BiH nastanjen u Essenu, mora odgovarati pred Okružnim sudom u Düsseldorfu zbog optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje. Radi se o dva slučaja.

Nedeljko J., radnik u tvornici, 21. decembra 2016. godine, oko 1.30 časova, obratio se ženi na autobuskoj stanici u ulici Wörth u Essenu. Pratio je do zgrade gdje stanuje, upao u njen stan na drugom spratu.

Bacio je ženu na krevet, skinuo joj kaput, činio "nepristojne pokrete", spremajući se za seksualni odnos, stoji u optužnici. Kuriozitet: Dok se spremao da siluje ženu, na pod je ispao i upalio se njen vibrator što je Nedeljka uplašilo da je pobjegao!

Nažalost, sedam mjeseci kasnije ništa nije spasiti 20-godišnju djevojku. Krenula je 23. jula na voz, ali našla se na putu silovatelja iz BiH. Nedeljko J. je zagrlio, tražio broj telefona koji mu je djevojka dala u želji da ga se otarasi.

Ali, Nedeljko J. ne odustaje, koristi silu, odvede djevojku u susjednu slabo vidljivu botaničku baštu i tamo je siluje.

"Žao mi je", rekao je na sudu priznavši oba djela, dok je objašnjenje njegovog advokata bilo skandalozno: "Moj klijent je bio u teškoj situaciji, dugo nije imao devojku". Proces se nastavlja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije