Žena opljačkana i ostavljena na regionalnom putu

Radiosarajevo.ba
Žena opljačkana i ostavljena na regionalnom putu
Foto: Arhiv / Ilustracija

Žena inicijala M.Đ. s područja Šamca prijavila je policiji u Modriči da su je, kada je namjeravala podići novac s bankomata u Modriči, nepoznate osobe primorale da sjedne u automobil marke Mercedes, ukrali joj torbicu u kojoj su bili novac, bankovne kartice, lične stvari i dokumenti, a potom je ostavila na regionalnom putu Modriča-Doboj, prenosi Srna.

Iz dobojske Policijske uprave saopćeno je da je M.Đ. Policijskoj stanici Modriča prijavila da joj je nepoznata osoba mimikom pokazala da nastavi da se kreće ulicom prema "mercedesu" u kome se nalazila maskirana osoba, a kada je ušla u vozilo nepoznate osobe su joj ukrale torbicu.

Kada su došli na regionalni put Modriča-Doboj zaustavila su vozilo i bez upotrebe sile od M.Đ. zahtijevala da izađe iz vozila, što je ona i učinila.

U toku je rasvjetljavanje prijavljenog događaja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružog javnog tužilaštva Doboj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije