Zapaljena garaža i četiri vozila bivšem Radončićevom vozaču Arminu Cibri

Radiosarajevo.ba
Zapaljena garaža i četiri vozila bivšem Radončićevom vozaču Arminu Cibri
U sarajevskom naselju Boljakov Potok noćas su zapaljena četiri automobila i garaža u vlasništvu Armina Cibre, bivšeg vozača i pratioca lidera Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudina Radončića.

Kako su nam kazali iz Operativnog centra Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a), požar na automobilima i garaži je prijavljen u jutarnjim satima, oko 4 sata i 30 minuta.

Prema riječima Armina Cibre, požar je najprije izbio na njegovom automobilu, a potom se proširio na vozila članova njegove porodice – supruge, brata i oca.

28080881_1564595393594033_466465214_o.jpg - undefined

FOTO: Radiosarajevo.ba

Kako je vidljivo na fotografijama, nakon požara je na automobilima nastupila velika materijalna šteta, a vatrogasci su uspjeli sanirati i lokalizirati požar koji se veoma brzo rasplamsao.

Sarajevska policija u jutarnjim satima obavlja uviđaj, a za počiniocima ovoga incidenta još uvijek se traga. Inače, Armin Cibra je nakon posla kao bivši pratioc i lični Radončićev vozač, napisao knjigu pod naslovom Fahrudin Radončić, mafijaš u podzemlju Balkana.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije