Velika potjera kod Sarajeva: Policija juri vozača Golfa

Radiosarajevo.ba
Velika potjera kod Sarajeva: Policija juri vozača Golfa
FOTO: Radiosarajevo.ba / MUP KS

U toku je velika policijska potjera za automobilom iz Kreševa na području Kantona Sarajevo, potvrdio je za Radiosarajevo.ba glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Kako je naveo Hadžiabdić, pripadnici MUP-a KS su se priključili pripadnicima MUP-a SBK u potjeru za vozačem Golfa IV koji bježi iz za sad nepoznatih razloga iz Kreševa. Potjera se odvija na teritoriji Općine Hadžići.

"U okviru pojačanih aktivnosti na sprečavanju kriminalnih djela, pripadnici PU Kiseljak su uočili sumnjivo vozilo Golf IV nepoznatih registarskih oznaka, te krenuli u potragu za njim. Vozilo se nastavilo kretati prema Kantonu Sarajevo, tako da su se u potjeru uključili i pripadnici MUP-a KS, no vozilo još uvijek nije zaustavljeno", rekao je za Radiosarajevo.ba glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona Hasan Hodžić.

Više informacija bit će poznato kasnije...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije