Užas u Banjoj Luci: Objavljeni detalji ubistva mladog Bojana Milovanovića

Radiosarajevo.ba
Užas u Banjoj Luci: Objavljeni detalji ubistva mladog Bojana Milovanovića
Foto: Facebook / Bojan Milovanović

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ubijen je na veoma brutalan način, kada ga je, dok je ležao bez svijesti, Goran Bilčar (27) šrafcigerom ubo u vrat, a zatim mu zadao i smrtonosni udarac tako što ga je ubo u sljepoočnicu, saznaje Srpskainfo.

Detalji su ovo monstruoznog ubistva koje je uzdrmalo BiH, a koje se desilo u noći između srijede i četvrtka u centru Banje Luke, u blizini parka Kupusište. Osim Bilčara, uhapšen je i Marko Mihajlović, kojeg terete za učestvovanje u tuči sa smrtnom posljedicom i oštećenje tuđe stvari.

Prema saznanjima portala Srpskainfo, istraga je otkrila sve detalje šta se dešavalo kobne noći u ulici Nikole Pašića.

"Ove dvije grupe mladića srele su se u pekari u ovoj ulici. S jedne strane bilo je pet momaka iz Kozarske Dubice, a s druge strane Bilčar, Mihajlović i još jedan njihov prijatelj. Mladići iz Kozarske Dubice su nešto pjevali i tada je došlo do prepucavanja između ove dvije grupe. Navodno im je prvi počeo dobacivati prijatelj osumnjičenih", pojasnio je izvor blizak istrazi.

On je dodao da su poslije nekog vremena mladići iz Kozarske Dubice sjeli u automobil marke „fiat“ i krenuli dalje. Međutim, oni tvrde da nisu dobro poznavali Banjaluku i nekoliko puta su opet prošli kraj pekare.

"Ovo je Bilčaru i Mihajloviću bilo sumnjivo. Mislili su da oni čekaju njih da izađu. Kada su treći put s „fiatom“ prošli kraj pekare, njih dvojica sjedaju u Bilčarev BMW, stižu ih na raskrsnici i popriječili su im put. Tada iz „fiata“ izlaze četvorica mladića i dolazi do novog sukoba", kaže naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, Bilčar tada otvara gepek svog automobila, vadi dizalicu i baca je prema njima. Najvjerovatnije je da je dizalica pogodila Milovanovića u glavu i da je on od udarca izgubio svijest.

"Tada mu prilazi Bilčar, koji ga je zakoračio i šrafcigerom ubo u vrat. Tada mu je nanio manju povredu. Međutim, Bilčar ne odustaje, već mu drugim udarcem probija sljepoočnicu i u glavu mu, nekoliko centimetara, zabada šrafciger", istakao je izvor iz istrage.

Nakon toga oni bježe, ali ih policija istog jutra pronalazi i hapsi.

Bilčar i Mihajlović jučer se u predati u nadležnost Tužilaštva. Bilčar se tereti za ubistvo i oštećenje tuđe stvari, a Mihajlović za učestvovanje u tuči sa smrtnom posljedicom i, takođe, oštećenje tuđe stvari.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije